HAZIRLANIŞI:Levrekleri balıkçımıza fileto yaptırıyoruz. Levreklerin üzerine tuz ve karabiber atıyoruz. Mısır ununa levrek filetoları tamamen buluyoruz. Kızmış sıvıyağ da levrekleri kızartıyoruz. Karışık yeşillikleri elimizle kırarak servis tabağına koyuyoruz. Kırmızı soğanı halka doğruyoruz ve yeşilliğin üzerine koyuyoruz. Kızarmış levrekleri de üzerine koyarak servis ediyoruz.
MALZEMELER:
3 levrek
1 kase mısır unu
tuz
karabiber
KIZARTMAK İÇİN:
sıvıyağ
1 kase mısır unu
tuz
karabiber
KIZARTMAK İÇİN:
sıvıyağ
SERVİSİ İÇİN:
karışık yeşillik
kırmızı soğan
karışık yeşillik
kırmızı soğan
Yorum Gönder