0

HAZIRLANIŞI: Yumurta ve şŸekeri mikser ile 4-5 dakika çıkıyoruz. Ardından sırasıyla, tereyağŸı, sıvıyağŸ, kakao ve sütü koyup biraz daha karışŸtırıyoruz. Son olarak vanilya, kabartma tozu ve unu koyup biraz daha karışŸtırdıktan sonra yağŸlanmışŸ ya da yağŸlı kağŸıt seri li kalıbımıza döküyoruz. Fırından çıktıktan sonra ılımaya bırakıyoruz.Üœzerine ıslatmak için sütü döküyoruz. şžantiyi süt ile köpürtüyoruz. Kekimiz sütünü çektikten sonra şŸantiyi üzerine sürüyoruz. LJikolata sos ile süsleyip şŸekil veriyoruz.

AĞLAYAN PASTA

3 Yumurta
1,5 Su B. Toz şžeker
1 Su B. Süt
1 ç‡ay B. SıvıyağŸ
2 ç‡orba K. TereyağŸı
3 ç‡orba K. Kakao
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
2 Su B. Un
ISLATMAK İÇİN:
2 Su B. Süt
ÜZERİ İÇİN:
1 PoşŸet Toz şžanti
1 Su B. Süt
ç‡ikolata Sos

Yorum Gönder

 
Top